Wat heerlijk om je over te kunnen geven aan de ontspannen yogalessen van Geertje.

Het is fijn om je weer bewuster te worden van je lijf op een manier die maakt dat je er mag zijn ‘compleet’ met NAH.
Goed dat deze les wordt gegeven door zo’n toegewijde en betrokken docent!
Janny

Fijne en laagdrempelige yogales met ervaren docente

YogaNAH beveel ik iedereen aan die eens op een plezierige en wijze yogales wil volgen.
Fijne, rustige lessen met aandacht voor ieders mogelijkheden. Geertje heeft aandacht voor je wensen en past daar amhaar lessen op aan.
Ik ervaar, na afloop, iedere les weer als een cadeautje met goede aandacht voor lijf en geest. Ook ademhaling en meditatie komen aan bod.
Echt een aanrader!
Manuël

Verhoogde spierspanning in mijn nek, rug en schouders zijn al vanaf mijn jeugd een gevolg van het uitdagende leven met NAH.

Vele jaren heb ik dit naar tevredenheid dmv Chiropractie ondervangen. Echter na verloop van tijd, met verminderde intensiteit, op zoek gegaan naar iets anders. En dat is yoga met mede-NAH’ers geworden. Zo goed als mogelijk je lichaam leren te ontspannen met lotgenoten om je heen die begrijpen welke uitdagingen er kunnen zijn in je leven na het oplopen van hersenletsel. Naast deze sessies heb ik van Geertje ook tips & aanwijzingen gekregen om met een dagelijkse 5 minuten-training dit te onderhouden, erg prettig!

Maarten

Bij deze lessen heb ik het gevoel dat ik echt meedoe.

Ik vind het heerlijk dat je gewoon iets hebt en meedoet. Simpel. Ook vind ik het prettig dat we allemaal een nah achtergrond, dat schept een band.
Lynn